FANDOM


7 Marsi

7 Marsi

7 Marsi – Dita e Mësuesit Edit

Download

7 Marsi

Festën e mësuesit Ne do ta festojmë Lulet më të bukura Ne do ti dhurojmë.

Vijmë tek ti mësuesja jonë Buzëqeshjen ta dhurojmë Kënga krahet reh si flutur

Midis jush unë jam e lumtur


John Doe plays Lead character in TV Series.

Here you can write about the actor's other appearances and activities. Feel free to use their Wikipedia or IMDB page as a guide, but try to write the info up in your own words.

See also Edit

  • In this section you can put links to similar pages
  • Wikipedia page about John Doe


Kënga që na ri në zemër është për ty një fjalë e embël Drita që na ri në sy dhe këto Lule janë për ty!